DIRECȚIA PENTRU SPORT ȘI TINERET A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

LUDICON SPORT – o aplicație susținută de DSTMB

Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București saluta inițiativa tinerilor bucureșteni prin Ludicon, o aplicație interactivă pentru cetățeanul dornic de mișcare prin sport, indiferent de vârstă.

 

Mai multe despre aplicația Ludicon vă putem spune mai jos:

  1. este locul de întâlnire al sportivilor amatori și profesioniști; utilizatorii aplicației vor avea la dispoziție un timeline de evenimente sportive din proximitate și, de asemenea, vor putea să își creeze propriile evenimente gratuit (ex: fotbal, tenis, yoga, baschet, squash, alergat etc.)
  2. premiază utilizatorii pentru fiecare minut în care ei fac sport (prin bunuri fizice, de la parteneri)
  3. rolul aplicației nu este numai sportul, ci și socializarea, întrucât prin evenimentele create dorim să aducem împreună cât mai mulți pasionați ai sportului și să le oferim o experiență unică;

 

Evenimentul de lansare al aplicației LUDICON va fi pe data de 22 Octombrie 2017 începând cu ora 11:00. Se va desfășura la Politehnica București (Incinta Parcului + Clădirea Rectoratului + Sala de sport).

Se vor organiza competiții pe sporturi variate (fotbal, baschet, tenis de masa), dar si cursuri de touch rugby, fotbal american, kizomba, bachata, spațiul fiind unul foarte generos.

 

În prezent, ne bucurăm să știm că o serie de parteneri importanți precum Tymbark, Decathlon, Politehnica București, Federația Română de Fotbal American, Arlechinii București, Asociația Bucharest Warriors, Momentus, Steaua EximBank București vin în sprijinul acestei lansări importante pentru bucureșteni, și nu numai.

 

 

Ștefan Cristian SANDULACHE

Director executiv

Programul activităților sportive din săptămâna 02 – 08.10.2017

Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București sprijină acțiunile sportive organizate de structurile sportive în raza administrativ – teritorială a Municipiului București.

Detalii referitoare la orele și locurile de desfășurare ale activităților sportive din perioada

02 – 08.10.2017 le găsiți accesând următorul link:  Descarcă aici

Vă așteptăm alături de noi să susținem participanții!

Gala Tineretului din România

Ministerul Tineretului și Sportului  organizează Gala Tineretului din România  în data de 11 noiembrie 2017, la Bacău.

Gala Tineretului din România, ajunsă la a patra ediție, este un eveniment inițiat și organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, singurul de acest gen din România susținut de o instituție publică și care recunoaște contribuția tinerilor la dezvoltarea comunităților din care fac parte.

Gala din acest an își propune să recunoască meritele tuturor celor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii din România, în perioada 2016-2017.

Gala din acest an are în centru conceptul: Mai aproape de TINERI!

Mai multe detalii puteti găsi accesând următorul link:    http://mts.ro/evenimente/lansarea-galei-tineretului-din-romania/

 

 

Programul activităților sportive din săptămâna 25.09 – 01.10.2017

Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București sprijină acțiunile sportive organizate de structurile sportive în raza administrativ – teritorială a Municipiului București.

Detalii referitoare la orele și locurile de desfășurare ale activităților sportive din perioada 25.09 – 01.10.2017 le găsiți accesând următorul link: Descarcă aici

Vă așteptăm alături de noi să susținem participanții!

Programul activitățiilor sportive din săptămâna 18 – 24.09.2017

Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București sprijină acțiunile sportive organizate de structurile sportive în raza administrativ – teritorială a Municipiului București.

Detalii referitoare la orele și locurile de desfășurare ale activităților sportive din perioada 18 – 24.09.2017 le găsiți accesând următorul link:  Descarcă aici

Vă așteptăm alături de noi să susținem participanții!

Tabere gratuite 2017

Ministerul Tineretului și Sportului, pentru anul 2017, conform Metodologiei privind organizarea taberelor cu caracter social pentru elevi pe perioada vacanțelor școlare și a Metodologiei privind organizarea taberelor pentru preșcolari, elevii și studenții cu handicap, împreună cu asistenții personali și asistenții personali profesionoști, aprobate prin Ordinul ministrului MTS nr. 325/04.04.2017, a alocat prin Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București următoarele locuri pentru tinerii cu nevoi sociale și pentru tinerii cu dizabilități:

  • 18 locuri pentru desfășurarea de tabere sociale pe perioada vacanței de vară 2017;
  • 63 locuri pentru desfășurarea de tabere pentru persoane cu dizabilități pe perioada vacanței de vară 2017;

Urmare selecționării și organizării taberelor cu caracter social  pentru elevi pe perioada vacanțelor școlare , coonform metodologiei menționate, vă comunicăm că în perioada 14.08.2017 – 19.08.2017 vor pleca în tabăra cu caracter social  pentru elevi  în Eforie Sud –  Centru de agrement „New Paradise” un număr de 20 de persoane (18 copii  + 2 însoțitori).

Lista persoanelor selectate o puteți găsi accesând următorul link:   Descarcă aici